Verenigingen in de kijker

School Emmaüs Kleuter en Lager uit Aalter 

"Reeds jaren organiseren wij als ouderraad onze jaarlijkse koekjesverkoop. LOTUS Bakeries is daarbij al jaren onze vaste en betrouwbare partner. Zij zorgen voor de beste kwaliteit, de levering en de zakken en dat alles verloopt op een vlotte en correcte manier. Als ouderraad proberen we geld in te zamelen voor onze investeringen in de school, de opvoeding, les en spelmateriaal voor onze kinderen. Dankzij een mooie marge mag onze koekjesverkoop jaarlijks zeker niet ontbreken. Een echte aanrader dus."

Chiro Wij Sinaai

Wij, de aspiranten van Chiro ‘WIJ’ Sinaai, zijn zeer tevreden over de koekenpakketten van Lotus Bakeries! De bestelling verliep vlot dankzij een duidelijk formulier en begeleiding waar nodig door vriendelijke werknemers. De levering gebeurde op het afgesproken moment. Onze klanten van onze verkoopactie waren telkens tevreden met hun aankoop van het koekenpakket: ze vonden dat ze waar voor hun geld kregen en het ticket voor Bobbejaanland was voor velen een aangename verrassing. Deze samenwerking is zeker voor herhaling vatbaar!

FC Lembeke

Als sociaal geëngageerde ploeg wilden we de niet afgehaalde Lotus-Koekenpakketten een nuttige bestemming geven. Ze werden geschonken aan het OCMW van Kaprijke die ze konden verwerken in de bedeling van hun voedselpakketten. Op die manier tonen we ons als club solidair met zij die het wat moeilijker hebben.

×